تاریخچه قهوه
[/cz_title][cz_title id=”cz_74374″]قهوه بیش از 1000 سال پیش کشف شده بود. روایات متعددی وجود دارد و به طور قطع مستنداتی در اختیار نیست.[/cz_title][cz_button title=”اطلاعات بیشتر” btn_position=”cz_btn_center” btn_effect=”cz_btn_shine” id=”cz_33550″ link=”url:%23cz_popup_1|title:%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE%DA%86%D9%87%20%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87||” sk_button=”font-size:11px;color:#ffffff;background-color:#0b2549;padding:9px 17px;” sk_hover=”color:#ffffff;background-color:#0d1930;”][cz_gap height=”30px”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][cz_popup id=”cz_16548″ sk_popup=”border-radius:8px;”][cz_title id=”cz_51469″]روایت اول: گوسفندان یک چوپان با خوردن میوه قهوه سرخوشی غیرطبیعی پیدا می کردند و این موضوع توجه چوپان را به خود جلب کرد و … . روایت دوم : گله داران در آفریقا درهنگام سفرطولانی از ترکیبمیوه قهوه با روغن و ادویه وعده غذایی پر انرژی ای را برای خود درست می کردند . ادامه دارد …[/cz_title][/cz_popup][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_row_inner css=”.vc_custom_1584118267394{margin-top: 5px !important;margin-right: 5px !important;margin-bottom: 5px !important;margin-left: 5px !important;border-top-width: 2px !important;border-right-width: 2px !important;border-bottom-width: 2px !important;border-left-width: 2px !important;border-left-color: #0b2549 !important;border-left-style: solid !important;border-right-color: #0b2549 !important;border-right-style: solid !important;border-top-color: #0b2549 !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-color: #0b2549 !important;border-bottom-style: solid !important;border-radius: 10px !important;}”][vc_column_inner][cz_title bline=”cz_line_after_title” id=”cz_36821″ sk_lines=”background-color:#0b2549;width:95px;height:5px;top:-20px;left:1px;” sk_lines_con=”height:5px;top:5px;”]خانواده درخت قهوه و تفاوت نژادها
[/cz_title][cz_title id=”cz_21102″]درخت قهوه از خانواده روناسیان می باشد. این درخت گونه هاو زیرگونه های مختلفی دارد.[/cz_title][cz_button title=”اطلاعات بیشتر” btn_position=”cz_btn_center” btn_effect=”cz_btn_shine” id=”cz_101941″ link=”url:%23cz_popup_2|title:%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE%DA%86%D9%87%20%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87||” sk_button=”font-size:11px;color:#ffffff;background-color:#0b2549;padding:9px 17px;” sk_hover=”color:#ffffff;background-color:#0d1930;”][cz_gap height=”30px”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][cz_popup id_popup=”cz_popup_2″ id=”cz_22579″ sk_popup=”border-radius:8px;”][cz_title id=”cz_104975″]تصویر اول: گونه و زیرگونه ها تصویر دوم : گونه های عربیکا و ربوستا 99% کل تولیدات قهوه را دربر میگیرند تفاوت گونه ها ادامه دارد …[/cz_title][/cz_popup][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” rtl_reverse=”yes” content_placement=”middle”][vc_column][cz_image css_position=”relative;display: table;margin:0 auto” id=”cz_33799″ image=”2323″ css_width=”100%” sk_css=”border-radius:9px;”][/cz_image][cz_hotspot icon_type=”number” css_animation=”fadeIn” id=”cz_86101″ css_top=”24%” css_left=”17%” sk_icon=”color:#ffffff;background-color:#0b2549;border-radius:30px;” number=”1″ anim_delay=”300ms” sk_content=”color:#ffffff;text-align:center;background-color:#0b2549;padding:10px;margin-bottom:-35px;border-radius:8px;” sk_icon_mobile=”border-radius:20px;”]کاشت قهوه[/cz_hotspot][cz_popup id_popup=”popup_1″ id=”cz_107401″ sk_popup=”border-radius:8px;”][cz_title bline=”cz_line_both_side” id=”cz_76509″ css_right_line_left=”1px” sk_lines=”background-color:rgba(11,37,73,0.3);width:30px;height:4px;top:0px;left:1px;” sk_lines_con=”height:4px;top:5px;”]کاشت قهوه
[/cz_title][cz_title title_pos=”cz_title_pos_right” id=”cz_22528″ sk_overall=”text-align:justify;”]در درخت میوه قهوه همانند درخت میوه های دیگر ابتدا دانه کاشته می شود. بعد از 9 ماه درخچه حاصل می شود که این درختچه حداقل 3 الی 5 سال طول می کشد تا به بار بنشیند. درخت قهوه همیشه سبز است. عمر اقتصادی آن 30 الی 50 سال می باشد که بعد از آن باید احیا شود. به طور کلی قهوه در منطقه ای اطراف خط استوا که به کمربند قهوه معروف است در شرایط آب و هوایی خاص کشت می شود.[/cz_title][cz_button title=”اطلاعات بیشتر” btn_position=”cz_btn_center” btn_effect=”cz_btn_shine” id=”cz_101941″ link=”url:%23cz_popup_2|title:%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE%DA%86%D9%87%20%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87||” sk_button=”font-size:11px;color:#ffffff;background-color:#0b2549;padding:9px 17px;” sk_hover=”color:#ffffff;background-color:#0d1930;”][/cz_popup][cz_hotspot icon_type=”number” icon_effect=”cz_hotspot_pulse” css_animation=”fadeIn” id=”cz_58800″ css_top=”24%” css_left=”45%” sk_icon=”color:#ffffff;background-color:#0b2549;border-radius:30px;” number=”2″ anim_delay=”500ms” sk_content=”color:#ffffff;text-align:center;background-color:#0b2549;padding:10px;margin-bottom:-35px;border-radius:8px;” sk_icon_mobile=”border-radius:20px;”]میوه قهوه (گیلاس قهوه)[/cz_hotspot][cz_popup id_popup=”popup_2″ id=”cz_35802″ sk_popup=”border-radius:8px;”][cz_title bline=”cz_line_both_side” id=”cz_63185″ css_right_line_left=”1px” sk_lines=”background-color:rgba(11,37,73,0.3);width:30px;height:4px;top:0px;left:1px;” sk_lines_con=”height:4px;top:5px;”]میوه قهوه (گیلاس قهوه)
[/cz_title][cz_title title_pos=”cz_title_pos_right” id=”cz_57900″ sk_overall=”text-align:justify;”]اجزای گیلاس قهوه:فرآوری قهوه
[/cz_title][cz_title title_pos=”cz_title_pos_right” id=”cz_73448″ sk_overall=”text-align:justify;”]میوه قهوه به دلیل قسمت موسیلاژ که سرشار از قند است اگر درحالت عادی بماند بواسطه تخمیری که اتفاق می افتد فاسد می شود. لذا برای انکه دانه قهوه را از داخل آن خارج کنند لازم است با روش های مختلف لایه های رویی آن را جدا کنند. 2 روش اصلی برای این جدا سازی وجود دارد :مرتب سازی دانه سبز
[/cz_title][cz_title title_pos=”cz_title_pos_right” id=”cz_32692″ sk_overall=”text-align:justify;”]در این قسمت توسط دستگاه مرتب سازی، بر اساس سایز و کیفیت قهوه ها را دسته بندی می کنند.[/cz_title][cz_button title=”اطلاعات بیشتر” btn_position=”cz_btn_center” btn_effect=”cz_btn_shine” id=”cz_101941″ link=”url:%23cz_popup_2|title:%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE%DA%86%D9%87%20%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87||” sk_button=”font-size:11px;color:#ffffff;background-color:#0b2549;padding:9px 17px;” sk_hover=”color:#ffffff;background-color:#0d1930;”][/cz_popup][cz_hotspot icon_type=”number” icon_effect=”cz_hotspot_pulse” css_animation=”fadeIn” id=”cz_30063″ css_top=”60%” css_left=”45%” sk_icon=”color:#ffffff;background-color:#0b2549;border-radius:30px;” number=”5″ anim_delay=”500ms” sk_content=”color:#ffffff;text-align:center;background-color:#0b2549;padding:10px;margin-bottom:-35px;border-radius:8px;”]بسته بندی دانه سبز[/cz_hotspot][cz_popup id_popup=”popup_5″ id=”cz_75047″ sk_popup=”border-radius:8px;”][cz_title bline=”cz_line_both_side” id=”cz_62526″ css_right_line_left=”1px” sk_lines=”background-color:rgba(11,37,73,0.3);width:30px;height:4px;top:0px;left:1px;” sk_lines_con=”height:4px;top:5px;”]بسته بندی دانه سبز
[/cz_title][cz_title title_pos=”cz_title_pos_right” id=”cz_52860″ sk_overall=”text-align:justify;”]در این مرحله دانه هایی که در مرحله قبلی مرتبسازی شده بودند را بسته بندی می کنند. ساده ترین این بسته بندی ها استفاده از گونی می باشد. کاربردی ترین بسته بندی گرین پرو می باشد. یعنی ابتدا قهوه ها را داخل کیسه پلاستیکی ریخته سپس در گونی قرار می دهند.[/cz_title][cz_button title=”اطلاعات بیشتر” btn_position=”cz_btn_center” btn_effect=”cz_btn_shine” id=”cz_101941″ link=”url:%23cz_popup_2|title:%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE%DA%86%D9%87%20%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87||” sk_button=”font-size:11px;color:#ffffff;background-color:#0b2549;padding:9px 17px;” sk_hover=”color:#ffffff;background-color:#0d1930;”][/cz_popup][cz_hotspot icon_type=”number” icon_effect=”cz_hotspot_pulse” css_animation=”fadeIn” id=”cz_65236″ css_top=”60%” css_left=”17%” sk_icon=”color:#ffffff;background-color:#0b2549;border-radius:30px;” number=”6″ anim_delay=”700ms” sk_content=”color:#ffffff;text-align:center;background-color:#0b2549;padding:10px;margin-bottom:-35px;border-radius:8px;” sk_icon_mobile=”border-radius:20px;”]برشته کاری قهوه[/cz_hotspot][cz_popup id_popup=”popup_6″ id=”cz_14168″ sk_popup=”border-radius:8px;”][cz_title bline=”cz_line_both_side” id=”cz_85315″ css_right_line_left=”1px” sk_lines=”background-color:rgba(11,37,73,0.3);width:30px;height:4px;top:0px;left:1px;” sk_lines_con=”height:4px;top:5px;”]برشته کاری قهوه
[/cz_title][cz_title title_pos=”cz_title_pos_right” id=”cz_22460″ sk_overall=”text-align:justify;”]این مرحله یکی از مراحل اصلی این پروسه است. برشته کردن سبب می شود دانه سبز قهوه پخته شود و عطر ها و طعم دلچسبی که از قهوه انتظار می رود در آن ایجاد گردد. 3 درجه اصلی لایت، مدیوم و دارک در قهوه مورد استفاده قرار می گیرد مصارف مختلفی دارند.[/cz_title][cz_button title=”اطلاعات بیشتر” btn_position=”cz_btn_center” btn_effect=”cz_btn_shine” id=”cz_101941″ link=”url:%23cz_popup_2|title:%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE%DA%86%D9%87%20%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87||” sk_button=”font-size:11px;color:#ffffff;background-color:#0b2549;padding:9px 17px;” sk_hover=”color:#ffffff;background-color:#0d1930;”][/cz_popup][cz_hotspot icon_type=”number” icon_effect=”cz_hotspot_pulse” css_animation=”fadeIn” id=”cz_51712″ css_top=”90%” css_left=”17%” sk_icon=”color:#ffffff;background-color:#0b2549;border-radius:30px;” number=”7″ anim_delay=”300ms” sk_content=”color:#ffffff;text-align:center;background-color:#0b2549;padding:10px;margin-bottom:-35px;border-radius:8px;” sk_icon_mobile=”border-radius:20px;”]بسته بندی قهوه[/cz_hotspot][cz_popup id_popup=”popup_7″ id=”cz_92735″ sk_popup=”border-radius:8px;”][cz_title bline=”cz_line_both_side” id=”cz_107955″ css_right_line_left=”1px” sk_lines=”background-color:rgba(11,37,73,0.3);width:30px;height:4px;top:0px;left:1px;” sk_lines_con=”height:4px;top:5px;”]بسته بندی دانه قهوه
[/cz_title][cz_title title_pos=”cz_title_pos_right” id=”cz_101581″ sk_overall=”text-align:justify;”]در این قسمت بر اساس نیاز مشتری و نوع بازار قهوه ها در حجم های مختلف بسته بندی می شوند و به بازار عرضه می گردند.[/cz_title][cz_button title=”محصولات دون پابلو” btn_position=”cz_btn_center” btn_effect=”cz_btn_shine” id=”cz_12833″ link=”url:%23cz_popup_2|title:%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE%DA%86%D9%87%20%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87||” sk_button=”font-size:11px;color:#ffffff;background-color:#0b2549;padding:9px 17px;” sk_hover=”color:#ffffff;background-color:#0d1930;”][/cz_popup][cz_hotspot icon_type=”number” icon_effect=”cz_hotspot_pulse” css_animation=”fadeIn” id=”cz_83798″ css_top=”90%” css_left=”74%” sk_icon=”color:#ffffff;background-color:#0b2549;border-radius:30px;” number=”8″ anim_delay=”500ms” sk_content=”color:#ffffff;text-align:center;background-color:#0b2549;padding:10px;margin-bottom:-35px;border-radius:8px;” sk_icon_mobile=”border-radius:20px;”]دم آوری قهوه (آماده سازی قهوه)[/cz_hotspot][cz_popup id_popup=”popup_8″ id=”cz_102054″ sk_popup=”border-radius:8px;”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][cz_title bline=”cz_line_both_side” id=”cz_110611″ css_right_line_left=”1px” sk_lines=”background-color:rgba(11,37,73,0.3);width:30px;height:4px;top:0px;left:1px;” sk_lines_con=”height:4px;top:5px;”]دم آوری قهوه
[/cz_title][cz_title title_pos=”cz_title_pos_right” id=”cz_86272″ sk_overall=”text-align:justify;”]اهمیت این مرحله به این جهت است که اگر درست انجام نشود می تواندکلیه زحمات مراحل قبل را از بین ببرد. 3 نوع دم آوری مختلف داریمبه زودی در این بخش به صورت تخصصی در مورد نحوه رسیدن قهوه از یک مزرعه به فنجان شما به صورت کامل صحبت خواهیم کرد.
با عضویت در خبرنامه دن کافه از آخرین تخفیف های ویژه بهره مند شوید...
فقط کمپین ها و تخفیف های ویژه را به شما ایمیل خواهیم کرد.قهوه فروشی زنجیره ای دن کافه | فروشگاه تخصصی فروش قهوه و ادوات دم آوری
قهوه فروشی های زنجیره ای دُن کافه با هدف ارائه طعم به یادماندنی از قهوه آغاز به کار کرده است. این مجموعه با ارائه آموزش در کنار فروش محصولات مرتبط با باریستاهای خانگی همواره در جهت رشد فرهنگ استفاده از قهوه در خدمت مردم شریف ایران بوده است.