[cz_image css_position=”relative;display: table;margin:0 auto” id=”cz_33799″ image=”2323″ css_width=”100%” sk_css=”border-radius:9px;”][/cz_image][cz_hotspot icon_type=”number” css_animation=”fadeIn” id=”cz_86101″ css_top=”24%” css_left=”17%” sk_icon=”color:#ffffff;background-color:#0b2549;border-radius:30px;” number=”1″ anim_delay=”300ms” sk_content=”color:#ffffff;text-align:center;background-color:#0b2549;padding:10px;margin-bottom:-35px;border-radius:8px;” sk_icon_mobile=”border-radius:20px;”]کاشت قهوه[/cz_hotspot][cz_popup id_popup=”popup_1″ id=”cz_107401″ sk_popup=”border-radius:8px;”][cz_title bline=”cz_line_both_side” id=”cz_76509″ css_right_line_left=”1px” sk_lines=”background-color:rgba(11,37,73,0.3);width:30px;height:4px;top:0px;left:1px;” sk_lines_con=”height:4px;top:5px;”]

کاشت قهوه

[/cz_title][cz_title title_pos=”cz_title_pos_right” id=”cz_22528″ sk_overall=”text-align:justify;”]در درخت میوه قهوه همانند درخت میوه های دیگر ابتدا دانه کاشته می شود. بعد از 9 ماه درخچه حاصل می شود که این درختچه حداقل 3 الی 5 سال طول می کشد تا به بار بنشیند. درخت قهوه همیشه سبز است. عمر اقتصادی آن 30 الی 50 سال می باشد که بعد از آن باید احیا شود.  به طور کلی قهوه در منطقه ای اطراف خط استوا که به کمربند قهوه معروف است در شرایط آب و هوایی خاص کشت می شود.[/cz_title][cz_button title=”اطلاعات بیشتر” btn_position=”cz_btn_center” btn_effect=”cz_btn_shine” id=”cz_101941″ link=”url:%23cz_popup_2|title:%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE%DA%86%D9%87%20%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87||” sk_button=”font-size:11px;color:#ffffff;background-color:#0b2549;padding:9px 17px;” sk_hover=”color:#ffffff;background-color:#0d1930;”][/cz_popup][cz_hotspot icon_type=”number” icon_effect=”cz_hotspot_pulse” css_animation=”fadeIn” id=”cz_58800″ css_top=”24%” css_left=”45%” sk_icon=”color:#ffffff;background-color:#0b2549;border-radius:30px;” number=”2″ anim_delay=”500ms” sk_content=”color:#ffffff;text-align:center;background-color:#0b2549;padding:10px;margin-bottom:-35px;border-radius:8px;” sk_icon_mobile=”border-radius:20px;”]میوه قهوه (گیلاس قهوه)[/cz_hotspot][cz_popup id_popup=”popup_2″ id=”cz_35802″ sk_popup=”border-radius:8px;”][cz_title bline=”cz_line_both_side” id=”cz_63185″ css_right_line_left=”1px” sk_lines=”background-color:rgba(11,37,73,0.3);width:30px;height:4px;top:0px;left:1px;” sk_lines_con=”height:4px;top:5px;”]

میوه قهوه (گیلاس قهوه)

[/cz_title][cz_title title_pos=”cz_title_pos_right” id=”cz_57900″ sk_overall=”text-align:justify;”]اجزای گیلاس قهوه:
  1. پوست :  بیرونی ترین لایه قهوه است. درحالت رسیده رنگ آن قرمز می شود.
  2. موسیلاژ : گوشت میوه قهوه می باشد. (حالت لزجی مانند هسته ی طالبی دارد)
  3. پارچمنت : پوسته ای که دانه قهوه را در برگرفته.
  4. سیلوراسکین (پوست نقره ای) : پوسته بسیار نازک اطراف دانه قهوه که تنها با برشته کاری از آن جدا می شود.
  5. دانه قهوه : اصلی ترین قسمت میوه قهوه که آن را برشته می کنند. معمولاً در هر میوه دو دانه وجود دارد.
[/cz_title][cz_button title=”اطلاعات بیشتر” btn_position=”cz_btn_center” btn_effect=”cz_btn_shine” id=”cz_101941″ link=”url:%23cz_popup_2|title:%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE%DA%86%D9%87%20%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87||” sk_button=”font-size:11px;color:#ffffff;background-color:#0b2549;padding:9px 17px;” sk_hover=”color:#ffffff;background-color:#0d1930;”][/cz_popup][cz_hotspot icon_type=”number” icon_effect=”cz_hotspot_pulse” css_animation=”fadeIn” id=”cz_11950″ css_top=”24%” css_left=”74%” sk_icon=”color:#ffffff;background-color:#0b2549;border-radius:30px;” number=”3″ anim_delay=”700ms” sk_content=”color:#ffffff;text-align:center;background-color:#0b2549;padding:10px;margin-bottom:-35px;border-radius:8px;” sk_icon_mobile=”border-radius:20px;”]فرآوری قهوه[/cz_hotspot][cz_popup id_popup=”popup_3″ id=”cz_95825″ sk_popup=”border-radius:8px;”][cz_title bline=”cz_line_both_side” id=”cz_70167″ css_right_line_left=”1px” sk_lines=”background-color:rgba(11,37,73,0.3);width:30px;height:4px;top:0px;left:1px;” sk_lines_con=”height:4px;top:5px;”]

فرآوری قهوه

[/cz_title][cz_title title_pos=”cz_title_pos_right” id=”cz_73448″ sk_overall=”text-align:justify;”]میوه قهوه به دلیل قسمت موسیلاژ که سرشار از قند است اگر درحالت عادی بماند بواسطه تخمیری که اتفاق می افتد فاسد می شود. لذا برای انکه دانه قهوه را از داخل آن خارج کنند لازم است با روش های مختلف لایه های رویی آن را جدا کنند. 2 روش اصلی برای این جدا سازی وجود دارد :
  1.  روش طبیعی یا خشک : که در آن ابتدا میوه یکنواخت در مقابل آفتاب خشک می وشد سپس پوسته و پارچفت جدا می گردد.
  2. روش خیس : ابتدا با دستگاه های مخصوص پوسته و موسیلاژ جدا می گردد. بعد آن را داخل حوضچه ریخته و با پارو هم می زنند تا باقی موسیلاژها جدا گردد. در انتها دانه قهوه همراه با پاراچفت در مقابل آفتاب قرار می گیرد تا خشک شود. 
[/cz_title][cz_button title=”اطلاعات بیشتر” btn_position=”cz_btn_center” btn_effect=”cz_btn_shine” id=”cz_101941″ link=”url:%23cz_popup_2|title:%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE%DA%86%D9%87%20%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87||” sk_button=”font-size:11px;color:#ffffff;background-color:#0b2549;padding:9px 17px;” sk_hover=”color:#ffffff;background-color:#0d1930;”][/cz_popup][cz_hotspot icon_type=”number” icon_effect=”cz_hotspot_pulse” css_animation=”fadeIn” id=”cz_62628″ css_top=”60%” css_left=”74%” sk_icon=”color:#ffffff;background-color:#0b2549;border-radius:30px;” number=”4″ anim_delay=”300ms” sk_content=”color:#ffffff;text-align:center;background-color:#0b2549;padding:10px;margin-bottom:-35px;border-radius:8px;”]مرتب سازی دانه سبز[/cz_hotspot][cz_popup id_popup=”popup_4″ id=”cz_43996″ sk_popup=”border-radius:8px;”][cz_title bline=”cz_line_both_side” id=”cz_108564″ css_right_line_left=”1px” sk_lines=”background-color:rgba(11,37,73,0.3);width:30px;height:4px;top:0px;left:1px;” sk_lines_con=”height:4px;top:5px;”]

مرتب سازی دانه سبز

[/cz_title][cz_title title_pos=”cz_title_pos_right” id=”cz_32692″ sk_overall=”text-align:justify;”]در این قسمت توسط دستگاه مرتب سازی، بر اساس سایز و کیفیت قهوه ها را دسته بندی می کنند.[/cz_title][cz_button title=”اطلاعات بیشتر” btn_position=”cz_btn_center” btn_effect=”cz_btn_shine” id=”cz_101941″ link=”url:%23cz_popup_2|title:%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE%DA%86%D9%87%20%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87||” sk_button=”font-size:11px;color:#ffffff;background-color:#0b2549;padding:9px 17px;” sk_hover=”color:#ffffff;background-color:#0d1930;”][/cz_popup][cz_hotspot icon_type=”number” icon_effect=”cz_hotspot_pulse” css_animation=”fadeIn” id=”cz_30063″ css_top=”60%” css_left=”45%” sk_icon=”color:#ffffff;background-color:#0b2549;border-radius:30px;” number=”5″ anim_delay=”500ms” sk_content=”color:#ffffff;text-align:center;background-color:#0b2549;padding:10px;margin-bottom:-35px;border-radius:8px;”]بسته بندی دانه سبز[/cz_hotspot][cz_popup id_popup=”popup_5″ id=”cz_75047″ sk_popup=”border-radius:8px;”][cz_title bline=”cz_line_both_side” id=”cz_62526″ css_right_line_left=”1px” sk_lines=”background-color:rgba(11,37,73,0.3);width:30px;height:4px;top:0px;left:1px;” sk_lines_con=”height:4px;top:5px;”]

بسته بندی دانه سبز

[/cz_title][cz_title title_pos=”cz_title_pos_right” id=”cz_52860″ sk_overall=”text-align:justify;”]در این مرحله دانه هایی که در مرحله قبلی مرتبسازی شده بودند را بسته بندی می کنند. ساده ترین این بسته بندی ها استفاده از گونی می باشد. کاربردی ترین بسته بندی گرین پرو می باشد. یعنی ابتدا قهوه ها را داخل کیسه پلاستیکی ریخته سپس در گونی قرار می دهند.[/cz_title][cz_button title=”اطلاعات بیشتر” btn_position=”cz_btn_center” btn_effect=”cz_btn_shine” id=”cz_101941″ link=”url:%23cz_popup_2|title:%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE%DA%86%D9%87%20%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87||” sk_button=”font-size:11px;color:#ffffff;background-color:#0b2549;padding:9px 17px;” sk_hover=”color:#ffffff;background-color:#0d1930;”][/cz_popup][cz_hotspot icon_type=”number” icon_effect=”cz_hotspot_pulse” css_animation=”fadeIn” id=”cz_65236″ css_top=”60%” css_left=”17%” sk_icon=”color:#ffffff;background-color:#0b2549;border-radius:30px;” number=”6″ anim_delay=”700ms” sk_content=”color:#ffffff;text-align:center;background-color:#0b2549;padding:10px;margin-bottom:-35px;border-radius:8px;” sk_icon_mobile=”border-radius:20px;”]برشته کاری قهوه[/cz_hotspot][cz_popup id_popup=”popup_6″ id=”cz_14168″ sk_popup=”border-radius:8px;”][cz_title bline=”cz_line_both_side” id=”cz_85315″ css_right_line_left=”1px” sk_lines=”background-color:rgba(11,37,73,0.3);width:30px;height:4px;top:0px;left:1px;” sk_lines_con=”height:4px;top:5px;”]

برشته کاری قهوه

[/cz_title][cz_title title_pos=”cz_title_pos_right” id=”cz_22460″ sk_overall=”text-align:justify;”]این مرحله یکی از مراحل اصلی این پروسه است. برشته کردن سبب می شود دانه سبز قهوه پخته شود و عطر ها و طعم دلچسبی که از قهوه انتظار می رود در آن ایجاد گردد. 3 درجه اصلی لایت، مدیوم و دارک در قهوه مورد استفاده قرار می گیرد مصارف مختلفی دارند.[/cz_title][cz_button title=”اطلاعات بیشتر” btn_position=”cz_btn_center” btn_effect=”cz_btn_shine” id=”cz_101941″ link=”url:%23cz_popup_2|title:%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE%DA%86%D9%87%20%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87||” sk_button=”font-size:11px;color:#ffffff;background-color:#0b2549;padding:9px 17px;” sk_hover=”color:#ffffff;background-color:#0d1930;”][/cz_popup][cz_hotspot icon_type=”number” icon_effect=”cz_hotspot_pulse” css_animation=”fadeIn” id=”cz_51712″ css_top=”90%” css_left=”17%” sk_icon=”color:#ffffff;background-color:#0b2549;border-radius:30px;” number=”7″ anim_delay=”300ms” sk_content=”color:#ffffff;text-align:center;background-color:#0b2549;padding:10px;margin-bottom:-35px;border-radius:8px;” sk_icon_mobile=”border-radius:20px;”]بسته بندی قهوه[/cz_hotspot][cz_popup id_popup=”popup_7″ id=”cz_92735″ sk_popup=”border-radius:8px;”][cz_title bline=”cz_line_both_side” id=”cz_107955″ css_right_line_left=”1px” sk_lines=”background-color:rgba(11,37,73,0.3);width:30px;height:4px;top:0px;left:1px;” sk_lines_con=”height:4px;top:5px;”]

بسته بندی دانه قهوه

[/cz_title][cz_title title_pos=”cz_title_pos_right” id=”cz_101581″ sk_overall=”text-align:justify;”]در این قسمت بر اساس نیاز مشتری و نوع بازار قهوه ها در حجم های مختلف بسته بندی می شوند و به بازار عرضه می گردند.[/cz_title][cz_button title=”محصولات دون پابلو” btn_position=”cz_btn_center” btn_effect=”cz_btn_shine” id=”cz_12833″ link=”url:%23cz_popup_2|title:%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE%DA%86%D9%87%20%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87||” sk_button=”font-size:11px;color:#ffffff;background-color:#0b2549;padding:9px 17px;” sk_hover=”color:#ffffff;background-color:#0d1930;”][/cz_popup][cz_hotspot icon_type=”number” icon_effect=”cz_hotspot_pulse” css_animation=”fadeIn” id=”cz_83798″ css_top=”90%” css_left=”74%” sk_icon=”color:#ffffff;background-color:#0b2549;border-radius:30px;” number=”8″ anim_delay=”500ms” sk_content=”color:#ffffff;text-align:center;background-color:#0b2549;padding:10px;margin-bottom:-35px;border-radius:8px;” sk_icon_mobile=”border-radius:20px;”]دم آوری قهوه (آماده سازی قهوه)[/cz_hotspot][cz_popup id_popup=”popup_8″ id=”cz_102054″ sk_popup=”border-radius:8px;”]
[cz_title bline=”cz_line_both_side” id=”cz_110611″ css_right_line_left=”1px” sk_lines=”background-color:rgba(11,37,73,0.3);width:30px;height:4px;top:0px;left:1px;” sk_lines_con=”height:4px;top:5px;”]

دم آوری قهوه

[/cz_title][cz_title title_pos=”cz_title_pos_right” id=”cz_86272″ sk_overall=”text-align:justify;”]اهمیت این مرحله به این جهت است که اگر درست انجام نشود می تواندکلیه زحمات مراحل قبل را از بین ببرد. 3 نوع دم آوری مختلف داریم
  • همجواری
  • ریزش آزاد
  • تحت فشار
به بیان ساده تر و از دیدگاه دیگر می توانیم ب اساس درجه آسیاب تقسیم بندی نمائیم که البته دسته بندی اولیه صحیح می باشد. 3 درجه بندی کلی :
  • ترک : درجه آسیاب همانند آرد
  • اسپرسو : درجه آساب همراه با زبری
  • دمی (فرانسه) : درجه آسیاب زبرتر تز اسپرسو
[/cz_title]
[cz_image css_position=”relative;display: table;margin:0 auto” id=”cz_24049″ image=”1863″][/cz_image]
[cz_button title=”اطلاعات بیشتر” btn_position=”cz_btn_center” btn_effect=”cz_btn_shine” id=”cz_101941″ link=”url:%23cz_popup_2|title:%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE%DA%86%D9%87%20%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87||” sk_button=”font-size:11px;color:#ffffff;background-color:#0b2549;padding:9px 17px;” sk_hover=”color:#ffffff;background-color:#0d1930;”][/cz_popup]
[cz_stylish_list icon_type=”image” icon_hover_fx=”cz_sl_icon_hover_zoom_out” id=”cz_34419″ items=”%5B%7B%22title%22%3A%22%DA%A9%D8%A7%D8%B4%D8%AA%20%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87%22%2C%22icon_type%22%3A%22image%22%2C%22image%22%3A%221830%22%2C%22link%22%3A%22url%3A%2523popup_1%7Ctitle%3A%25DA%25A9%25D8%25A7%25D8%25B4%25D8%25AA%2520%25D9%2582%25D9%2587%25D9%2588%25D9%2587%7C%7C%22%7D%2C%7B%22title%22%3A%22%D9%85%DB%8C%D9%88%D9%87%20%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87%20(%DA%AF%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%B3%20%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87)%22%2C%22icon_type%22%3A%22image%22%2C%22image%22%3A%221831%22%2C%22link%22%3A%22url%3A%2523popup_2%7Ctitle%3A%25D9%2585%25DB%258C%25D9%2588%25D9%2587%2520%25D9%2582%25D9%2587%25D9%2588%25D9%2587%2520(%25DA%25AF%25DB%258C%25D9%2584%25D8%25A7%25D8%25B3%2520%25D9%2582%25D9%2587%25D9%2588%25D9%2587)%7C%7C%22%7D%2C%7B%22title%22%3A%22%D9%81%D8%B1%D8%A2%D9%88%D8%B1%DB%8C%20%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87%22%2C%22icon_type%22%3A%22image%22%2C%22image%22%3A%221832%22%2C%22link%22%3A%22url%3A%2523popup_3%7Ctitle%3A%25D9%2581%25D8%25B1%25D8%25A2%25D9%2588%25D8%25B1%25DB%258C%2520%25D9%2582%25D9%2587%25D9%2588%25D9%2587%7C%7C%22%7D%2C%7B%22title%22%3A%22%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%20%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C%20%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%87%20%D8%B3%D8%A8%D8%B2%22%2C%22icon_type%22%3A%22image%22%2C%22image%22%3A%221833%22%2C%22link%22%3A%22url%3A%2523popup_4%7Ctitle%3A%25D9%2585%25D8%25B1%25D8%25AA%25D8%25A8%2520%25D8%25B3%25D8%25A7%25D8%25B2%25DB%258C%2520%25D8%25AF%25D8%25A7%25D9%2586%25D9%2587%2520%25D8%25B3%25D8%25A8%25D8%25B2%7C%7C%22%7D%5D” sk_lists_hover=”color:#0b2549;”]
[cz_stylish_list icon_type=”image” icon_hover_fx=”cz_sl_icon_hover_zoom_out” id=”cz_107070″ items=”%5B%7B%22title%22%3A%22%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87%20%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C%20%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%87%20%D8%B3%D8%A8%D8%B2%22%2C%22icon_type%22%3A%22image%22%2C%22image%22%3A%221834%22%2C%22link%22%3A%22url%3A%2523popup_5%7Ctitle%3A%25D8%25A8%25D8%25B3%25D8%25AA%25D9%2587%2520%25D8%25A8%25D9%2586%25D8%25AF%25DB%258C%2520%25D8%25AF%25D8%25A7%25D9%2586%25D9%2587%2520%25D8%25B3%25D8%25A8%25D8%25B2%7C%7C%22%7D%2C%7B%22title%22%3A%22%D8%A8%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C%20%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87%22%2C%22icon_type%22%3A%22image%22%2C%22image%22%3A%221835%22%2C%22link%22%3A%22url%3A%2523popup_6%7Ctitle%3A%25D8%25A8%25D8%25B1%25D8%25B4%25D8%25AA%25D9%2587%2520%25DA%25A9%25D8%25A7%25D8%25B1%25DB%258C%2520%25D9%2582%25D9%2587%25D9%2588%25D9%2587%7C%7C%22%7D%2C%7B%22title%22%3A%22%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87%20%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C%20%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87%22%2C%22icon_type%22%3A%22image%22%2C%22image%22%3A%221836%22%2C%22link%22%3A%22url%3A%2523popup_7%7Ctitle%3A%25D8%25A8%25D8%25B3%25D8%25AA%25D9%2587%2520%25D8%25A8%25D9%2586%25D8%25AF%25DB%258C%2520%25D9%2582%25D9%2587%25D9%2588%25D9%2587%7C%7C%22%7D%2C%7B%22title%22%3A%22%D8%AF%D9%85%20%D8%A2%D9%88%D8%B1%DB%8C%20%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87%20(%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87%20%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C%20%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87)%22%2C%22icon_type%22%3A%22image%22%2C%22image%22%3A%221837%22%2C%22link%22%3A%22url%3A%2523popup_8%7Ctitle%3A%25D8%25AF%25D9%2585%2520%25D8%25A2%25D9%2588%25D8%25B1%25DB%258C%2520%25D9%2582%25D9%2587%25D9%2588%25D9%2587%2520(%25D8%25A2%25D9%2585%25D8%25A7%25D8%25AF%25D9%2587%2520%25D8%25B3%25D8%25A7%25D8%25B2%25DB%258C%2520%25D9%2582%25D9%2587%25D9%2588%25D9%2587)%7C%7C%22%7D%5D” sk_lists_hover=”color:#0b2549;”]

قهوه از مزرعه تا فنجان

به زودی در این بخش به صورت تخصصی در مورد نحوه رسیدن قهوه از یک مزرعه به فنجان شما به صورت کامل صحبت خواهیم کرد.

0