دم آوری قهوه یونانی با جذوه

دسته بندی :آموزش, آموزش دم آوری 30 شهریور 1399

 

قهوه یونانی چیست؟

در واقع قهوه یونانی شبیه به قهوه ترک است با اندکی تفاوت در نوع دم آوری آنها. قهوه یونانی یک فرهنگ قهوه است که به خود یونان مرتبط است. یونان برای این نوع دستورالعمل ارزش زیادی را قائل است.نکته اصلی این است که این قهوه خوش طعم با یکی از ابزارهای روش غوطه وری ساخته می شود.

جذوه(ایبریک) که  یک وسیله  برای دم آوری قهوه در روش غوطه وری است که حالتی شبیه به شیر‎داغ کن با بدنه مسی یا حتی استیل دارد (البته سرامیک، برنج و آلومینیوم) در ساخت بدنه جذوه برای درست کردن قهوه باکیفیت نقش دارند.

 

قهوه های یونانی بر اساس طعم خود به چهار دسته تقسیم می شوند:

  1. Sketos:قهوه تلخ و خام بدون هیچ افزودنی( شکر)
  2. Metrios:قهوه ایی که به مقدار کمی شیرینی دارد به طوری که تلخی آن کمتر از حد معمول است.
  3. Glaykos:قهوه ای که نسبتا شیرین است.
  4. Vary glaykos:قهوه ای که خیلی شیرین است.

قهوه‌های یونانی را می‌توان با استفاده از شیر و آب نیز درست کرد.

پیشنهاد می‌شود برای بهتر شدن طعم قهوه یونانی از شیر استفاده کنید.

مواد لازم برای درست کردن یک فنجان قهوه یونانی:

  • جذوه(ایبریک):اندازه جذوه به میزان قهوه بستگی دارد جذوه ها در سایز های 2″فنجانه 4 فنجانه “6 فنجانه طبقه بندی می شوند.
  • آب یا شیر: به ازای هر نفر یک فنجان کوچک.
  • پودر قهوه ترک( آسیاب شده و ریز): به ازای هر فنجان یک یا دو قاشق سرپر چای خوری.
  • منبع حرارتی.
  • قاشق.
  • شکر: اگر نوشیدنی خود را شیرین سرو می‌کنید.

طرز تهیه:

مقدار‌ شیر ‌یا آب مورد نیاز (به ازای هر نفر یک فنجان) را داخل ایبریک ریخته و روی منبع حرارت و گرمای مستقیم قرار می دهیم. قهوه آسیاب شده خود را آماده کنید. اگر قهوه خود را باشکر میل می کنید مقدار شکر لازمه را با قهوه مخلوط و پودر به دست آمده را داخل ایبریک ریخته و روی حرارت قرار داده تا دم بکشد. برای این کار بهتر است از ایبریک مسی زیرا دما و حرارت را به صورت یکنواخت در سطح ظرف پخش می کند استفاده کنیم.

کم کم حرارت ایبریک را ازمتوسط به سمت کم ببرید و صبر کنید تا کف دلخواه  خودتان را به دست آورید. برای غلظت خوب، کف روی قهوه شما می توانید هنگام دم آوری آن،مقدار کف روی قهوه را داخل فنجان ریخته و دوباره برای کف جدید آن را روی حرارت قرار داده، با تکرار این کار غلظت دلخواه خود را بدست می آورید.

در آخر قهوه را از روی منبع حرارتی بردارید داخل فنجان خود بریزید و نوش جان کنید.اگر دوست دارید می توانید مثل یونانی ها قهوه خود را با آب یا تکه ای شکلات میل کنید. یادتان باشید قهوه یونانی همراه با تفاله های قهوه سرو می شود. نوش جان

مطالب بیشتری بیاموزید :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه:
0