آموزش درست کردن قهوه با جذوه
دسته بندی :آموزش دم آوری
15 شهریور 1399

جذوه یا قهوه جوش چیست؟
جذوه یا همان ایبریک وسیلهای برای درست کردن تخصصی قهوه ترک و یونانی می باشد که انواع مختلفی دارد از جمله مس،استیل،
برنج، الومینیوم و سرامیک که در ساختار بدنه این وسیله نقش دارند.
تقریبا اکثرجذوههای مسی و استیل نقش بهتری را در دم آوری ایفا می کنند زیرا در انتقال دما و حرارت برتری بیشتری نسبت به بغیه جذوهها دارند.
جذوه ها درابعاد اندازههای مختلفی ساخته می شوند و پس از فرمگیری، دسته بلندی که معمولا از جنس چوب یا پلاستیک هست به ساختار بدنه آنها اضافه می شود.
هرچه بدنه جذوه باریک و بلندتر باشد کف روی قهوه بیشتر و قهوه غلظت بهتری خواهد داشت.
جذوه یا قهوه جوش مسی:
مزایا:
- ظاهر و رنگ زیبای مس
- چکش خوار بودن و حالت پذیری
- توانایی انتقال حرارت و دما در یک سطح به صورت یکنواخت
معایب:
- با استفاده و شستشوی مکرر یک لایه از بین می رود و ممکن است به نوشیدنی نفوذ کند.
- حرارت بر روی مس تاثیر میگذارد و ممکن است دیواره مس را تضعیف کند و قهوه بر روی شعله بریزد.
جذوه یا قهوه جوش استیل:
مزایا:
- امروزه در بازار استیل های ضد زنگی تولید شده که تغییری در مزه و کیفیت قهوه ایجاد نمی کند و انتخاب خوبی برای درست کردن قهوه می باشد.
- شستشو و تمیز کردن بدنه آن نسبت به بغیه قهوه جوش ها راحت تر است.
- قیمت مناسب تری نسبت به قیمت مس در بازار دارد.
- عمر آنها نسبت به عمر مس بیشتر است.
- این استیل های ضدزنگ مقاومت بیشتری نسبت به حرارت و دما از خود نشان می دهند.
معایب:
- زود حرارت را به خود جذب میکند اما برای انتقال آن کمی زمان لازم است.
- این قهوه جوش دقت زیادی لازم دارد زیرا اگر ازآن غافل بشوید ممکن است قهوه سر برود.
قهوه جوش های برنجی:
مزایا:
- نسبت به قهوه جوش مسی دوام بیشتری دارد.
- قهوه جوش برنجی نسبت به قهوه جوش مسی برای سلامتی بدن ما مفیدتر است.
معایب:
- نسبت به جذوه مسی در انتقال حرارت و دما ضعیف تر عمل میکند.
قهوه جوش یا جذوه آلومینیومی:
مزایا:
- ارزان قیمت هستند.
- اگر خراب شود به راحتی میتوان برای آن جایگزین پیدا کرد.
- دم اوری آن خوب است و سریعتر سرد و گرم می شود.
معایب:
- قهوه می تواند روی دیوار آن به مرور زمان تاثیر بذارد.
مطالب بیشتری بیاموزید :
لینک کوتاه: