آموزش درست کردن قهوه با جذوه
دسته بندی :آموزش دم آوری
15 شهریور 1399

در این مقاله قصد داریم آموزش درست کردن قهوه با جذوه را ارائه نماییم.
جذوه یا قهوه جوش چیست؟
جذوه یا همان ایبریک وسیلهای برای درست کردن تخصصی قهوه ترک و یونانی می باشد که انواع مختلفی دارد از جمله مس،استیل،
برنج، الومینیوم و سرامیک که در ساختار بدنه این وسیله نقش دارند.
تقریبا اکثرجذوههای مسی و استیل نقش بهتری را در دم آوری ایفا می کنند زیرا در انتقال دما و حرارت برتری بیشتری نسبت به بغیه جذوهها دارند.
جذوه ها درابعاد اندازههای مختلفی ساخته می شوند و پس از فرمگیری، دسته بلندی که معمولا از جنس چوب یا پلاستیک هست به ساختار بدنه آنها اضافه می شود.
هرچه بدنه جذوه باریک و بلندتر باشد کف روی قهوه بیشتر و قهوه غلظت بهتری خواهد داشت.
جذوه یا قهوه جوش مسی:
مزایا:
- ظاهر و رنگ زیبای مس
- چکش خوار بودن و حالت پذیری
- توانایی انتقال حرارت و دما در یک سطح به صورت یکنواخت
معایب:
- با استفاده و شستشوی مکرر یک لایه از بین می رود و ممکن است به نوشیدنی نفوذ کند.
- حرارت بر روی مس تاثیر میگذارد و ممکن است دیواره مس را تضعیف کند و قهوه بر روی شعله بریزد.
جذوه یا قهوه جوش استیل:
مزایا:
- امروزه در بازار استیل های ضد زنگی تولید شده که تغییری در مزه و کیفیت قهوه ایجاد نمی کند و انتخاب خوبی برای درست کردن قهوه می باشد.
- شستشو و تمیز کردن بدنه آن نسبت به بغیه قهوه جوش ها راحت تر است.
- قیمت مناسب تری نسبت به قیمت مس در بازار دارد.
- عمر آنها نسبت به عمر مس بیشتر است.
- این استیل های ضدزنگ مقاومت بیشتری نسبت به حرارت و دما از خود نشان می دهند.
معایب:
- زود حرارت را به خود جذب میکند اما برای انتقال آن کمی زمان لازم است.
- این قهوه جوش دقت زیادی لازم دارد زیرا اگر ازآن غافل بشوید ممکن است قهوه سر برود.
قهوه جوش های برنجی:
مزایا:
- نسبت به قهوه جوش مسی دوام بیشتری دارد.
- قهوه جوش برنجی نسبت به قهوه جوش مسی برای سلامتی بدن ما مفیدتر است.
معایب:
- نسبت به جذوه مسی در انتقال حرارت و دما ضعیف تر عمل میکند.
قهوه جوش یا جذوه آلومینیومی:
مزایا:
- ارزان قیمت هستند.
- اگر خراب شود به راحتی میتوان برای آن جایگزین پیدا کرد.
- دم اوری آن خوب است و سریعتر سرد و گرم می شود.
معایب:
- قهوه می تواند روی دیوار آن به مرور زمان تاثیر بذارد.
مطالب بیشتری بیاموزید :
لینک کوتاه: