دم آوری قهوه به روش غوطه وری

دسته بندی :آموزش, آموزش دم آوری 24 تیر 1399

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

(Immersion) غوطه وری

روش های غوطه وری: به این معنی است که پودر قهوه آسیاب شده را در آب با درجه حرارت بالا غوطه ور می‌کنیم تا قهوه دم بکشد.

این غوطه‌وری به چند روش و با دستگاه‌های مختلفی ازجمله:

 

جذوه: یک وسیله برای دم آوری قهوه های ترک و یونانی به روش غوطه وری است در بخش بعدی برای شما کاربرد و نوع جنس این وسیله توضیح داده می‌شود.

سایفون: قهوه سازی که با روش غوطه ور کردن  دانه های قهوه در آب را دم می‌کند و از زیرمجموعه‌های روش غوطه وری است.

فرنچ پرس: وسیله‌ای برای دم آوری قهوه فرانسه بدون استفاده از حرارت مستقیم است.

درجه آسیاب دانه‌های قهوه در روش غوطه برای هردستگاه:

جذوه: معمولا از جذوه( ایبریک) برای دم آوری قهوه های ترک و یونانی استفاده می شود و درجه آسیاب دانه‌های قهوه در این روش باید در ریزترین حات ممکن باشند.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌سایفون: دم آوری قهوه به روش سایفون یکی از روش های غوطه وری است که دراین روش قهوه باید با درجه متوسط آسیاب شود.

فرنچ پرس: این دستگاه پر کاربرد علاوه بر اینکه توانایی درست کردن چایی، دمنوش،فوم گیری شیر را دارد ، همچنین توانایی درست کردن قهوه را دارد و برای این کار قهوه بهتر است با درجه آسیاب درشت آسیاب شود.

برای درست کردن یک قهوه خوش طعم شما باید چند نکته را در نظر بگیرید:

  • نسبت پودر قهوه باید با آب هم خوانی داشته باشد.
  • زمان دم کشیدن و دم کردن آن بسیار مهم است.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2161″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2160″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2159″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

مطالب بیشتری بیاموزید :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0