دم آوری قهوه به روش غوطه وری

[vc_row][vc_column][vc_column_text]
(Immersion) غوطه وری
روش غوطه وری : به این معنی است که پودر قهوه آسیاب شده را در آب با درجه حرارت بالا غوطه ور میکنیم تا قهوه دم بکشد.
این غوطهوری به چند روش و با دستگاههای مختلفی ازجمله:
جذوه: یک وسیله برای دم آوری قهوه های ترک و یونانی به روش غوطه وری است در بخش بعدی برای شما کاربرد و نوع جنس این وسیله توضیح داده میشود.
سایفون: قهوه سازی که با روش غوطه ور کردن دانه های قهوه در آب را دم میکند و از زیرمجموعههای روش غوطه وری است.
فرنچ پرس: وسیلهای برای دم آوری قهوه فرانسه بدون استفاده از حرارت مستقیم است.
درجه آسیاب دانههای قهوه در روش غوطه برای هر دستگاه:
جذوه: معمولا از جذوه ( ایبریک) برای دم آوری قهوه های ترک و یونانی استفاده می شود و درجه آسیاب دانههای قهوه در این روش باید در ریزترین حات ممکن باشند.
سایفون: دم آوری قهوه به روش سایفون یکی از روش های غوطه وری است که دراین روش قهوه باید با درجه متوسط آسیاب شود.
فرنچ پرس: این دستگاه پر کاربرد علاوه بر اینکه توانایی درست کردن چایی، دمنوش،فوم گیری شیر را دارد ، همچنین توانایی درست کردن قهوه را دارد و برای این کار قهوه بهتر است با درجه آسیاب درشت آسیاب شود.
برای درست کردن یک قهوه خوش طعم شما باید چند نکته را در نظر بگیرید:
- نسبت پودر قهوه باید با آب هم خوانی داشته باشد.
- زمان دم کشیدن و دم کردن آن بسیار مهم است.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2161″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2160″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2159″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]