دم آوری قهوه به روش چکه ای

دسته بندی :آموزش دم آوری 30 شهریور 1399

 

روش های چکه ای(Pour over):

دم آوری قهوه با روش چکه ای به شما یک قهوه مناسب و خوش طعم می دهد. به عبارتی این روش به معنی عبور آب جوش از دانه های آسیاب شده قهوه و عصاره گیری به صورت چکه ای، آرام و یکنواخت است.

در این روش با عبور 30 ثانیه‌‌‌‌ای آب از میان دانه‌های قهوه  گاز دی اکسید موجود در قهوه از بین می رود. این گاز مزه ترشی دارد که شاید برای شما خوردن آن خوشایند نباشد. همچنین گاز داخل قهوه مانع از حل شدن پودر قهوه به درستی در آب می‌شود.

برای دم آوری قهوه در این روش چند دستگاه وجود دارد.

این دستگاه ها عبارت اند از:

  • دستگاه فیلتری
  • کمکس
  • وی 60

نکته:

  1. در بخش بعد نحوه چگونگی استفاده و کاربرد هردستگاه توضیح داده می شود.
  2. برای عصاره گیری دقیق در این دستگاه ها هر کدام دارای فیلتر هستند.
  3. به طور کلی درجه مناسب برای جوش آمدن آب بین 91 تا 96 درجه درجه خوب و مناسبی است.

مطالب بیشتری بیاموزید :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0