دم آوری قهوه ترک با جذوه

دسته بندی :آموزش دم آوری 17 شهریور 1399

دم آوری قهوه ترک:

تهیه یک قهوه ترک خوب و با کیفیت در خانه برای اکثر افراد لذت بخش است و این نوشیدنی گرم و لذت بخش چندین سال است که جایگاه مناسبی برای خود پیدا کرده است. این قهوه معمولا در ترکیه، ایران و یونان خواستار زیادی دارد و از طرفداران بالایی برخوردار بوده است. قهوه ها حاوی صدها ترکیب زیستی فعال هستند و بزرگترین منبع آنتی اکسیدان را برای انسان فراهم می‌‌‌‌‌‌کنند.

افرادی که به طور مرتب از قهوه استفاده می‌‌‌‌‌‌کنند کمتر دچاردیابت نوع 2 ، اختلالات عصبی و یا حتی مشکلات کبدی می‌‌‌‌‌‌‌‌‌شوند.

کافئین چیست؟ کافئین یک ماده محرک و نوعی دارو محسوب می شود که مصرف زیاد آن برای بدن مفید نمی باشد. هرچند سرو قهوه برای بدن تاثیرهای مثبت زیادی را به دنبال دارد.

مزایای قهوه ترک:

  1. کاهش خطر مبتلا شدن به سرطان کبد.
  2. کاهش خطر مبتلا شدن به آلزایمز خفیف و قوی.
  3. کاهش خطر مبتلاشدن به پارکینسون و افسردگی.
  4. کاهش خطر مبتلاشدن به سرطان سینه و فشار خون و باعث سلامت و بهبود بافت های قلب می شود.
  5. بعضی با خوردن قهوه ترک و میزان کافئین موجود در قهوه می‌توانند تا صبح بیدار بمانند و کارهای نیمه تمام خود رابه اتمام برسانند.
  6. بعضی با خوردن قهوه ترک ممکن است خواب راحتی را پشت سر بگذارند و  این قهوه باعث افزایش طول عمر انسان می شود.

روش دم کردن قهوه ترک:

  • مواد لازم برای درست کردن قهوه ترک: (مقدار مواد مصرفی شما به مقدار قهوه مرتبط است)
  • آب:به ازای هر نفر یک فنجان یا لیوان.
  • پودر قهوه (آسیاب شده): برای هر نفر یک قاشق سرپر مربا خوری.
  • جذوه (ایبریک).
  • قاشق.
  • منبع حرارتی.
  • شکر اگر تمایل دارید نوشیدنی خود را شیرین سرو کنید.
  • یک فنجان که با سایز جذوه شما در تناسب باشد.

 

طرز تهیه قهوه ترک:

در ابتدا جذوه خود را روی شعله و حرارت مستقیم قرار بدهید و به ازای هر نفر یک فنجان یا لیوان، براساس فنجانی که برداشته اید داخل جذوه آب بریزید و به ازای هر فنجان یک قاشق سرپرمربا خوری پودر قهوه آسیاب شده و اگر صلاح می‎دانید مقدار شکر مورد نظر برای خودتان را به پودر قهوه اضافه و آن را داخل جذوه ریخته تا با آب دم بکشد. کمی صبر کنید و اگرغلظت قهوه برای شما مهم است قهوه را هم نزنید تا روی قهوه کف کند.

هنگامی که روی قهوه کف کرد کف حاصل رابردارید. آن را داخل فنجان می‌ریزیم و دوباره قهوه را روی حرارت قرار می‌دهیم چند بار این کار را انجام می‌دهیم تا محتویات داخل فنجان ما غلظت مناسب و دلخواهمان را پیدا کند.

 

تصویری از دم آوری قهوه ترک با جذوه

دم کردن قهوه ترک با شیر یا  دم آوری قهوه یونانی(لینک)

  • شیر به ازای هر نفر یک فنجان یا لیوان.
  • پودر قهوه (آسیاب شده) به ازای هر نفر یک قاشق سرپر مربا خوری.
  • جذوه (ایبریک)
  • قاشق.
  • منبع حرارتی برای دم آوری قهوه با جذوه.
  • شکر اگر تمایل دارید نوشیدنی خود را شیرین سرو کنید.
  • یک فنجان یا لیوان که با سایز جذوه شما در تناسب باشد.

طرز تهیه: در ابتدا منبع حرارتی خود را روشن کرده و به مقدار مصرفی به ازای هرچند افراد یک قاشق سرپرمربا خوری قهوه ( آسیاب شده) داخل جذوه ریخته اگرمیل دارید نوشیدنی خودرا با شکر سرو کنید شکر را به پودر اضافه کرده و داخل جذوه بریزید. در ادامه به ازای هر نفر یک فنجان شیر داخل جذوه ریخته و صبر میکنیم تا قهوه دم بکشد.

اگر غلظت قهوه و کیفیت قهوه برای شما اهمیت دارد سعی کنید هنگام به جوش آمدن قهوه آن را هم نزنید تا غلظت مناسب و کف خوبی به شما بدهد. اگر قهوه شیرین میل می‌کنید هم می‌توانید شکر را با پودر قهوه مخلوط کرده و داخل جذوه بریزید و هم می توانید در اخر،هنگام سرو شکر را به نوشیدنی اضافه کنید.

مطالب بیشتری بیاموزید :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه:
0