قهوه فروشی|ادوات دم آوری قهوه
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

دم آوری قهوه فیلتری با کمکس

دسته بندی :آموزش دم آوری 1 مهر 1399

کمکس

کمکس(chemex): در سال 1941 توسط مخترع آلمانی ساخته شد و خیلی بعد تر در شرکت های ماساچوست آمریکا به صورت خصوصی تولید و آغاز شد. این دستگاه حالتی شبیه به ساعت شنی به خود دارد و یک وسیله محبوب مردم برای دم آوری قهوه به صورت فیلتری(دمی) است. فیلتر این دستگاه به نسبت دستگاه فیلتری ضخامت بیشتری دارد و هنگام دم آوری روی دهانه دستگاه قرار می‌گیرد.

اجزای کمکس عبارتند از:

  • یک شیشه به شکل ساعت شنی.
  • یک یقه که از دو تکه چوب ساخته شده است.
  • یک فیلتر برای دم کردن قهوه.
  • یک تسمه چرمی.

سایز کمکس ها:

معمولا درسایزهای 3،6،8،10 کاپ تولید می شوند و اندازه فیلتر هر کدام با دیگری فرق می کند.

مواد لازم برای تهیه قهوه:

یک فنجان:
  • آب:340 گرم
  • پودر قهوه که با درجه متوسط آسیاب شده باشد:25 گرم
  • یک فنجان
  • یک دستگاه قهوه ساز کمکس
  • قاشق
  • فیلترمخصوص برای دستگاه
  • یک قوری دهانه باریک و بلند برای جوش آوردن آب
دوفنجان:
  • آب:680 گرم.
  • پودرقهوه که با درجه متوسط آسیاب شده باشد:50 گرم.
  • دو فنجان.
  • یک دستگاه قهوه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ساز کمکس.
  • قاشق.
  • فیلتر مخصوص برای دستگاه.
  • یک قوری دهانه باریک و بلند برای جوش آوردن آب.
3 فنجان.
  • آب:1020 گرم.
  • پودر قهوه که با درجه متوسط آسیاب شده باشد. 75 گرم.
  • 3 فنجان.
  • یک قهوه ساز کمکس.
  • قاشق.
  • فیلتر مخصوص برای دستگاه.
  • یک قوری دهانه باریک و بلند برای جوش آوردن آب.

دم آوری قهوه فیلتری با کمکس

برای اینکه بتوانیم دم آوری قهوه فیلتری با کمکس را انجام دهیم، به موارد زیر دقت فرمایید:

  1. در ابتدا باتوجه به مقدار آب مصرفی مقداری آب را داخل قوری دهانه باریک بریزید و صبر کنید تا آب با درجه متوسط (نه خیلی داغ و نه خیلی سرد) به جوش بیاید.
  2. هنگامی که آب جوش آمد آب را به مقدار خیلی کمی روی فیلتر و ظرف کمکس بریزید  تا هم ظرف کمی گرم شود و هم فیلتر از حالت خشک در آمده و مرطوب شود.

  1. اگر درجه آب از 100 درجه بالاتر برود ممکن است به طعم قهوه ما آسیب برساند پس بهتر است آب روی کتری  را روی درجه 93 خاموش تا در نهایب قهوه خوش طعم تری داشته باشید.
  2. قهوه را برداشته و با درجه متوسط آسیاب کنید قهوه را داخل فیلتر روی کمکس ریخته و آب را به صورت دورانی روی قهوه ها بریزید.آب را به صورت دورانی روی دانه های آسیاب شده قهوه بریزید.
  3. مطمئن شوید همه جای ظرف کمکس خیس تا قهوه خوب دم بکشد. هر مقدار آبی  که استفاده  میکنید باید به مدت 2 دقیقه  روی فیلتر ریخته شود.
  4. سپس تفاله ها به همراه  فیلتر را بردارید و قهوه دم کشیده را داخل فنجان ریخته و نوش جان کنید.قهوه آماده شده را داخل فنجان و نوش جان کنید. 

مطالب بیشتری بیاموزید :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه:
0